Gerwin Alting is een bevlogen stukadoor met liefde voor het vak. Hij heeft alle benodigde diploma’s behaald: aspirantgezel, gezel, leermeester, uitvoerder en sinds januari 2019 mag hij zelfs de titel Meesterstukadoor voeren na het behalen van de restauratieopleiding van 3 jaar . Verder is Gerwin zelfs bevoegd om op de stukadoorsschool les te geven als onderwijsassistent. Na jarenlang bij een aantal stukadoorsbedrijven ervaring te hebben opgedaan, is Gerwin in 2004 gestart met zijn eigen bedrijf. Hij werkt voornamelijk voor particulieren.

Bij Stukadoorsbedrijf Gerwin Alting staat kwaliteit hoog in het vaandel. Gerwin is voorstander van traditioneel stukadoorswerk. Een duidelijke voorlichting aan zijn opdrachtgevers is voor hem een even onmisbare als vanzelfsprekende service. Daarom komt hij graag bij de mensen thuis, zodat hij een reële vrijblijvende offerte kan overleggen.

De meeste opdrachten worden binnengehaald door mond-tot-mondreclame. Klanten waar hij eerder een klus voor heeft uitgevoerd, komen vaak weer terug, omdat Gerwin doet waar hij voor staat en netjes, schoon en vakkundig werkt.